Skip to content

Wij openen met jou deuren voor duurzame verandering

Marnix is een ervaren inspirator & facilitator van organisatie- en communicatieprocessen. Met gemeenten, bedrijven en groepen pioniers. In z’n element als hij met groepen aan de slag is: dialogen, en Creative Playground-sessies waarin het speelveld wordt ‘blootgelegd’. Creëert veiligheid en vertrouwen en is in staat om mensen mee te nemen naar hun kern. Zichtbaar te maken wat er mag gebeuren in organisaties en projecten, ook in de onderstroom. Brengt luchtigheid en speelsheid en maakt daarmee transformatie mogelijk op een toegankelijke manier. Maakt de echte potentie van de Omgevingswet helder, en wat dat vraagt qua mindset en skills.

Maar Marnix is ook een basketballer dus! Wat een schitterende sport. Maar waarom kijkt Marnix niet naar de basket, hoe kan hij dan scoren? Wel, dat lukt soms zelfs zonder te kijken. Maar vooral: het maakt niet uit of je je oog richt op de basket. Geef je maar over aan de flow van het spelletje. Creëer ruimte. Maak je move. Draai weg. Dribbel langs je tegenstander. Nee, neem hem/haar mee in een gezamenlijk spel, een dans. Spring hoog in de lucht….vrij als een vogel.

Voor meer informatie over Marnix:

Ellen Steijvers

Ellen is is gepromoveerd op cultuur van besturen in de Nederlandse financiële sector. Ze  adviseert en onderzoekt bedrijven en overheid op het gebied van governance, cultuur en gedrag en is docente governance en toezicht bij Bestuursacademie Nederland. Ze verzorgt werkateliers over hoe organisaties kunnen samenwerken en wat daarachter zit. Ze wordt ook wel onbewustzijnshacker genoemd omdat ze patronen doorgrondt en haar intuïtie bespreekbaar maakt. Haar opdrachtgevers zijn blij met haar omdat ze energie en beweging brengt, maar ook de inhoudelijke analyse-skills heeft en de discussie kan leiden.  

Ellen is ook theatermaker en trainingsacteur. Ze staat regelmatig op de bühne voor bedrijven en organisaties om veranderingen en vernieuwingen op het podium te brengen. Ze geniet van het bedenken van interactieve vormen, de puzzel in elkaar zetten en het uitdagen van het publiek om uit de comfortzone te komen. Als trainingsacteur bij Boertien Vergouwen Overduin houdt ze professionals een spiegel voor. Het begrijpen van mensen en het raken van mensen zodat ze verder kunnen geeft Ellen enorme voldoening en maakt Ellen blij.

Voor meer informatie over Ellen:

Mees is strategisch sparring partner en sociaal pionier. Hij is de laatste 12 jaar vooral gericht op duurzame samenwerking en ontwikkeling van de samenleving, in gemeentelijke sfeer maar ook binnen bedrijven. Hij heeft een brede bedrijfskundige achtergrond en heeft ruime ervaring met allerlei – ook experimentele – soorten dialoog. Hij zorgt voor de beweging naar verbinding, vertrouwen en het komen tot effectieve samenwerking binnen bestaande en nieuwe verbanden.

Mees is ook fervent saxofonist, die zich op jamsessies vrij beweegt tussen een diversiteit aan medemuzikanten met uiteenlopende instrumenten en culturen. Hij improviseert binnen allerlei muziekstijlen. Mees verbindt op een organische intuïtieve manier de muziek en versterkt daarbij graag de sfeer, harmonie en dynamiek in de groep. Net zoals hij dat gewend is te doen als facilitator en deelnemer in dialogen en andere groepssessies.

Voor meer informatie over Mees: